Коя е фирма "Даниела - 369" ЕООД?

Масла за нас. Смазочни продукти Shell.  Фирма „ Даниела-369 „ ЕООД е приемник на „ Даниела „ ООД. Първите продажби на фирмата са през 1992 г като ЕТ. През 2003 г. се преобразува в ООД 

За периода 1995-2008 г. фирмата има сключен договор за продажба и дистрибуция на моторни и индустриални масла и греси-  с Шел- България. Работата беше основно в няколко области на Североизточна България-  Разград, Търговище и Шумен. През този период фирмата постигна доста добри оперативни резултати благодарение на интензивното обучение. Шел-България организираше многобройни семинари за запознаване с новостите в бизнеса със смазочни продукти. 

От 2009 г започва самостоятелна дейност като търговска фирма. Продължава да работи  това, което смята, че прави сравнително добре. Занимава се с продажба на едро и дребно на маркови смазочни продукти SHELL, CASTROL и CASSIDA. 

Ние сме специалисти в областта на вноса от Европа на висококачествени моторни и индустриални масла SHELL, CASTROL и CASSIDA. За този период сме продали над 1 млн.литри смазочни продукти. 

Основната цел на работещите във фирмата е да задоволява потребностите на клиентите от качествени смазочни продукти SHELL, CASTROL, CASSIDA на конкурентни цени.

Предлагаме пълната гама смазочни продукти на Shell, в която са включени  следните асортименти:

- Моторни масла Shell за леки и лекотоварни автомобили от серията Shell Helix 
- Моторни масла за тежконатоварени дизелови двигатели Shell Rimula R4, R5, R6 
- Трансмисионни масла  от серията Shell Sprax 
- Автомобилни греси Shell Gadus

Индустриални масла Shell, включително:

а/ Масла за компресори и вакуумни помпи Shell Corena 
б/ Масла за индустриални лагери и циркулационни системи Shell Morlina 
в/ Хидравлични течности Shell Tellus 
г/ Редукторни масла Shell Omala 
д/ Масла за хладилни машини Shell Refrigeration Oil S2 FR -A46, A68 
е/ Масла за паралели на металорежещи машини Shell Tonna S 
ж/ Турбинни масла Shell Turbo

Масла за нас 
Смазочни продукти SHELL 
SHELL HELIX ULTRA 
Изборът на FERRARI 
Всичко друго е компромис!

"Умните хора не обръщат внимание на дребните спорове и закачки. Те се вглеждат в по-голямата картина, а именно - да продължават да се борят за мечтите си, за да постигнат всичко, което искат!"