Промоции масла Shell

Като се доверявате на оригиналните смазочни продукти SHELL и CASTROL, Вие си осигурявате,  в дългосрочен план, оптимизиране на Вашите разходи , удоволствие от пътуването и сигурност, че сте дали на двигателя си най-доброто. Виж промоции масла.

Shell Helix Ultra ECT 5W-30

Разфасовка: 4L

Цена: 58.00 лв. с ДДС

Описание: Висококачествено напълно синтетично моторно масло от клас „ premium “, предназначено за многоклапанни бензинови и дизелови двигатели на леки автомобили, оборудвани с филтри за твърди частици.  Подходящо за максимална чистота на двигателя при удължен интервал за смяна на маслото. Дълготрайна окислителна стабилност. Нисък вискозитет, бързо движение на маслото в двигателя и ниско ниво на триене. Това осигурява по-добра икономия на горивото и по-лесно стартиране при студен двигател. Намалява нивото на вибрации и шум в двигателя, което спомага за по-плавно и тихо шофиране. Идеално подходящо за работа в най-съвременните екологични автомобили.

Одобрения: ACEA C3 , API SN, BMW Longlife-04 , MS 11 106 Chrysler, MB 229.51, 229.31 , VW 504.00, 507.00. Подходящо за Porsche Cayenne V6.

Shell Helix Ultra 5W-40

Разфасовка: 4L

Цена: 48.00 лв. с ДДС

Описание: Напълно синтетично моторно масло екстра- класа за най-съвременни двигатели на леки автомобили с впръскване на гориво, турбо компресия и многоклапанна система, работещи с бензин, дизел и газ. Базовото масло е произведено от природен газ чрез най-новата технология на Shell PurePlus. 

Дълготрайна окислителна стабилност. Нисък вискозитет, бързо движение на маслото в двигателя и ниско ниво на триене. Това осигурява по-добра икономия на горивото и по-лесно стартиране при студен двигател. Намалява нивото на вибрации и шум в двигателя, което спомага за по-плавно и тихо шофиране. Това е единственото моторно масло, препоръчвано от Ferrari.

Одобрения: ACEA A3/B4, API SN / CF, BMW ( Long Life 01), Ferrari, Fiat 9.55535 Z2, MB 229,5 , 226,5, Porsche, Renault RN 0700 и 0710, VW 502.00, 503.01, 505.00

SHELL REFRIGERATION OIL S2 FR-A68-/209L/

Цена: 5,40 лв./литър без ДДС.

Описание: Те осигуряват надеждна работа и са съвместими с амоняк. Слаборазтворими компресорни масла, предназначени за хладилни компресори с хладилен агент амоняк/ R717/. 

Индустриални масла Shell Refrigeration S2 FR   са разработени с използване на особено очистени парафинови базови масла. Към тях се прибавят и присадки. Това съчетание способства за образуване на минимални отложения и осигурява удължен живот на хладилната система.