Castrol Edge 5W-30 LL

Описание: Всесезонно, синтетично моторно масло за съвременните високоефективни двигатели. То е разработено с технология FLUID TITANIUM  и променя структурата си на молекулно ниво с увеличаване на натоварването в двигателя. Усилва устойчивостта на масления филм, намалява триенето, което позволява да се прояви истинската мощност на двигателя.

 

Това масло поставя нов стандарт за почистване частите на двигателя, като по този начин се намаляват вредните емисии и тяхното последващо вредно въздействие върху околната среда.


В състава на Castrol Edge Titanium FST 5W-30 LL  има специално подбрани присадки, които спомагат за намаляване интензивността на блокиране на филтъра за твърди частици, като по този начин удължава срока на неговата експлоатация. Това масло е предназначено както за бензинови, така и за дизелови двигатели, където се изисква спецификация на VW 504.00 и VW 507.00. 


Като допълнение към почистващите свойства на маслото, противоизносните присадки в Castrol Edge 5W-30  LL осигуряват надеждна защита на съвременните турбодвигатели, FSI и TDI.


Castrol EDGE Titanium FST 5W-30 LL е одобрено за използване в съвременните бензинови и дизелови двигатели на  Мерцедес, включително тези, оборудвани с филтър за твърди частици (DPF), които покриват спицификациите на  MB Freigabe 229.51. Маслото е разработено за шофьори, които очакват максимална производителност от автомобила си и не са готови за компромиси.

 

ПРЕДИМСТВА:

  • поддържа максимална производителност на двигателя, както в краткосрочен план, така и в дългосрочен план;
  • осигурява ненадминато ниво на защита на двигателя при различни условия на шофиране и широк температурен диапазон;
  • повишава ефективността на двигателя (независимо потвърдено);
    може да се използва с удължени интервали на източване за превозни средства с гъвкави графици за поддръжка;
  • инхибира образуването на отлагания, допринасяйки за увеличаване на скоростта на реакцията на двигателя чрез натискане на педала на газта.

Одобрения: ACEA  C3, VW 504 00/ 507 00, удовлетворява изискванията на VW 503.01, MB-Freigabe 229.31/ 229.51, Porsche C30